Koor van dit Moment

Koor van dit Moment
Data: donderdagen 29 augustus, 12 september, 26 september, 10 oktober, 24 oktober, 7 november, 21 november, 5 december, 19 december 2019

Tijdstip: 20.00 uur tot 22.00 uurDoor: Jan GommansPrijs: Een eerste kennismaking kost € 5,-. Daarna € 15,- per keer, of € 112,50 voor de serie van 9 avonden.


Wil je zingen vanuit je hart, wil je je ziel laten zingen? Dan ben je van harte welkom bij het Koor van dit Moment. We vormen met elkaar een klankcirkel en zingen en klinken puur geïmproviseerd, puur intuïtief. Dus geen bestaande muziek, maar telkens nieuw, dat wat ontstaat in het moment. Eigenlijk zingen we altijd hetzelfde lied, namelijk het Lied van dit Moment. Maar dat lied klinkt elke keer weer anders. De ene keer prachtig harmonieus en hemels. De andere keer komt er een lekkere ritmische groove op gang, of maken we een muzikale wereldreis en waan je je in Afrika of op een Mongoolse steppe. Alles is mogelijk.

Om in het Koor van dit Moment te zingen, hoef je geen ervaren koorzanger(es) te zijn en geen ervaring te hebben met stemimprovisatie. Wat nodig is is dat je je open stelt voor jezelf, en afstemt op de anderen. Een enigszins muzikaal gehoor en gevoel voor ritme is wel fijn. Maar dat kan en zal ook juist groeien door in dit koor te komen zingen.

Het Koor van dit Moment is een aanrader voor:

   - Iedereen die graag 'vrij' wil zingen, zonder de belemmering van notenschrift en bladmuziek.
   - Ervaren (koor)zangers en zangeressen die eens iets totaal anders willen zingen.
   - Iedereen die geraakt werd door de film "As it is in Heaven" en dacht: "Dat wil ik ook!"

Het Koor van dit Moment wordt geleid door Jan Gommans. Jan is een ervaren improvisatie-zanger, opgeleid door o.a. Borg Groeneveld en Marius Engelbrecht. Hij heeft ruime ervaring met stemexpressie en improvisatie.

Dus, woon je in Nijmegen of omgeving en heb je zin om vrij te zingen, kom dan naar het Koor van dit Moment!
Aanmelding via jan@stemmenmakerij.nl of 06-25518816.

Meer informatie: www.stemmenmakerij.nl