Lezing/workshop: 'Stressvrij functioneren en ontspannen thuiskomen na je werk'

Datum: 15 november 2018
Tijd: 19.30 uur - 22.15 uur

Door: Jan Visscher i.s.m. Flow inner Travel
Tarief     : 12 euro pp (aan de deur te voldoen, helaas geen pinautomaat)

 

Welkom in de wereld van mogelijkheden

Dagelijks hebben we allemaal te maken met diverse vormen van stress. Van een (te) krappe deadline tot het nodig naar het toilet moeten terwijl er geen toilet in de buurt is. En alles wat daar tussenin zit aan angst, zorgen, tijdgebrek, onveiligheid, enz. Vaak zijn we ons niet eens bewust van die stress. Een bepaalde druk of stress is zo normaal geworden en daarbij herkennen we de signalen in ons lichaam niet meer. Totdat de spanning zich teveel ophoopt en de alarmbellen in je systeem gaan rinkelen.

Maar waarom wachten tot dat moment? Gun jezelf een ontspannen leven en werken. Hoe? Kom naar de lezing/workshop.

In deze lezing en workshop ontdek je meer over:
    • de werking van je brein (neuroplasticiteit)
    • de wisselwerking tussen lichaam en geest
    • het behoud van je energie
    • je zelfhelend vermogen


Je krijgt de mogelijkheid om te ervaren:
    • hoe je jezelf kan beschermen voor allerlei ongewenste prikkels in je omgeving en toch verbonden bent met je omgeving
    • hoe je je eigen ruimte in kunt nemen en in je eigen kracht kan gaan staan, onafhankelijk van de omstandigheden


Je kan je eigen omgeving creëren. Het gaat over het bewust worden van jouw gedragingen, patronen. De energie die jij uitzendt, krijg je precies zo terug van je omgeving. Wanneer je je patronen in stand houdt, blijft het bijbehorende gedrag steeds geactiveerd worden en blijft je omgeving reageren zoals altijd. Hoe dat werkt? Kom, zie en ervaar het zelf.

Aanmelden kan tot 15 oktober: stuur een mail naar welkom@flowinnertravel.nl of stuur een whatsapp naar Amber Delsman, 06-40716311.

Jan Visscher laat zien en ervaren dat er veel meer mogelijk is dan wij vaak denken. Met de methode die hij ontwikkeld heeft, is het mogelijk de oorzaak en de effecten van stress (de bron van heel veel klachten) effectief aan te pakken. Deze aanpak is zeer positief gebleken voor mensen met chronische klachten, mensen met een laag zelfbeeld, mensen die in hun verleden te maken hebben gehad met traumatische gebeurtenissen, mensen met (onverklaarbare) angsten en (ernstig) belemmerende patronen en mensen die te maken hebben met veeleisende beroepen waar tijdsdruk en veel verantwoordelijkheid dragen een rol spelen.

Meer informatie: www.leonardushoeve.nl

 

 

Inschrijven lezing