Ergotherapie

Ergotherapeuten stellen mensen in staat om opnieuw hun dagelijkse activiteiten uit te voeren als dat niet meer lukt door lichamelijke of psychische problemen. Dit kunnen simpele handelingen zijn als eten en aankleden, maar ook meer complexe handelingen die te maken hebben met revalidatie na een ongeluk.

 

Ergotherapie is een holistische therapie waarbij niet alleen gekeken wordt naar de beperkingen, maar met name naar de mogelijkheden van de mens. Hierbij wordt duidelijk rekening gehouden met de wensen en gewoonten van een individu. Een ergotherapeut geeft adviezen op het gebied van ergonomie, energieverdeling gedurende de dag en het begeleiden van aanvragen van voorzieningen.

 

Yvon Holdrinet (Motyf) geeft binnen Sarvata ergotherapie. Naast ergotherapie heeft zij zich de laatste jaren gespecialiseerd in coaching vanuit NLP en familie opstellingen.Haar specialisatie zijn; belasting – belastbaarheid, gedragsverandering, advies bij zithouding problemen, voorzieningen in en om huis, dagelijkse problemen bij een chronische handicap ten gevolge van CVA, MS, (post-) polio, spierziekten.

 

U kunt contact opnemen met Yvon via telefoonnummer: 06 - 48853733 of e-mail: info@motyf.nl