WORKSHOPS VOOR OUDERS: Rustgevende Voetreflex en Tuina massage bij kinderen

Vrijdag 9 maart (Voetreflex) en/of donderdag 22 maart (Tuina) 2018
Tijd: 20.0-22:00

Kosten: 27,50 € voor 1 avond, 50 € voor beide avonden

 

Zelf aan de slag met rustgevende Voetreflex- of Tuinamassage voor je kind!
Je leert het in onze workshops. Voor ouders van kinderen die onrustig zijn, moeilijk (in)slapen of buikklachten hebben, maar ook voor kinderen met autisme en adhd.

 

Het doel van beide avonden is om jou als ouder een korte massage aan te leren die je aan je kind kunt geven, bijvoorbeeld voor het naar bed gaan. In de workshops leer je een aantal eenvoudige, effectieve massagegrepen die je direct thuis kan toepassen. We oefenen deze avond op elkaar. Je kunt je alleen of als ouderpaar aanmelden.
De avonden worden gegeven door Sietske Hobbelink, voetreflextherapeut en docent Toegepaste Psychologie aan de HAN en Titia van der Werf, acupuncturist en tuina therapeut. Titia heeft tevens als hulpverlener veel ervaring opgedaan met autisme, adhd en angststoornissen.
Met deze massages kun je veel klachten verlichten. Je kind slaapt beter, is minder onrustig, zit beter in zijn of haar vel, heeft minder buikpijn en door samen ontspannen bezig te zijn verbetert jullie contact!
Laat je verrassen door de effecten van een voetreflex- en tuina massage.

We zorgen beide avonden voor een compacte hand-out zodat je thuis informatie kunt nalezen en de massagegrepen zelf kunt toepassen.


Aanmelden voor één of beide avonden via:
Sietske Hobbelink: info@sietskehobbelink.nl - 06-12529891   sietskehobbelink.nl/

Titia van der Werf: info@nijmegen-acupunctuur.nl - 06-18159306   www.nijmegen-acupunctuur.nl

 

 

 

 

TantraVerankering in combinatie met Seksuheel

Donderdag 10 mei en vrijdag 11 mei 2018 van 9:30 tot 17:00 uur
kosten*: € 275,-
door Rita van Rijnsoever, auteur van het boek Seksuheel, een goddelijk geheim

Wat is jouw diepere verlangen? Wat wil jij doen, leven hier en nu? Hoe geef je uitdrukking aan jezelf als man of vrouw? Gun jij jezelf meer dan dat er nu in je leven is of wacht je...op later?

Een combinatie van Tantra, Seksuheel en Verankering. In je ziel zetelt jouw unieke verlangen, een fundament, waar je het leven mee bent ingestapt bewust of onbewust, en je ieder moment je toekomst vormt. Dit verlangen beweegt jou van binnen uit onder invloed van de universele wetten.

In deze 2-daagse training wordt je verlangen helder in combinatie met je HART en jouw unieke vorm, oftewel je talent, in de hechting van de mannelijke of vrouwelijk seksuele energie. Dit is de verankering en deze zorgt ervoor dat de nog belemmerende gedachten, ideeën, gevoelens en fysieke klachten en relationele misverstanden positief worden gereset in de hersenen. Zo blijft je beter bij jezelf in de privé- en/of werksfeer, waardoor situaties en relaties spontaan veranderen in een vreugdevol avontuur. We gaan aan de slag met lichaamsgeoriënteerde ervaringsgerichte praktische oefeningen, de hersenen en de universele wetten. En voor wie wil bestaat er vrijblijvend de mogelijkheid om tijdens deze training in een kleine sessie de mannelijke of vrouwelijk seksuele energie te verkennen en binnen een veilige bedding te verankeren in jouw lichaam. Gezond, succesvol en blijer...

Opgave en informatie via de website www.ritavanrijnsoever.nl

* Neem jij je familielid, vriend(in), of collega mee, dan ontvang je € 25,- korting. Kosten zijn bij de belastingdienst declarabel als beroepskosten of als aanvullende ziektekosten.