Lichter Leven

Woensdag 20 februari 2019 om 13.30 uur

Bijeenkomst met thema: Zou je graag wat 'lichter' willen leven?

Door: Marleen Brants

Kosten: 10 €Dan wil ik je graag uitnodigen aanwezig te zijn bij een bijeenkomst waar je vragen kunt stellen, en een uitwisseling kan plaatsvinden. Wellicht kan er een ander licht op je levenswijze schijnen.
In lichtheid ben je geboren.

Wil je meer van mij lezen dan verwijs ik je naar mijn website: www.volzinzijn.nl

Voor contact:marleen.brants@hotmail.com  of +31650525463


Hartelijke groet Marleen

Workshop 'The Healing Code"

Donderdag 28 maart 2018
Tijd: 20.00- 22.00 uur

Entree: 10 €
Door: Bas Blij

 

The Healing Code is een simpele en doeltreffende methode om bewuste maar vooral onbewuste negatieve herinneringen, die zich vaak op cel niveau in je lichaam hebben vastgezet, te helen. Na het helen van deze inprentingen zal je onderbewuste niet meer ‘getriggerd’ worden, en dus niet meer instinctmatig reageren op een manier die je schade berokkent. Ook zal je stressniveau afnemen, direct, maar ook blijvend, doordat de stress niet weer op kan laaien door een gebrek aan triggers. Hierdoor herstelt ons van nature aanwezige zelfgenezend vermogen, zal je  immuunsysteem weer naar behoren zijn rol vervullen en je gezondheid vooruitgaan.

Tijdens deze workshop leer je deze simpele methode toe te passen en krijg je informatie om het thuis te blijven doen en je naasten het ook te leren. De informatie die gedeeld wordt tijdens deze workshop komt uit ‘The Healing Code’ van Alex Loyd en uit eigen ervaring met het systeem.

Aanmelden: info@sarvata.nl of +31-6-27234830

Klik hier als je de methode in het kort als pdf wilt downloaden.