Numerologie

De numerologie volgens de methode van Theo Jeukens, is een unieke en zeer treffende methode die leidt tot een waardevol persoonlijk consult. Deze methode, die ik mij tijdens de opleiding tot numerologe, eigen heb gemaakt voelt als "magie". Het is herkenbaar en wordt omschreven met een fijne en positieve intentie waardoor je begrip krijgt voor jezelf.

De numerologie laat je diep in je eigen ogen kijken. Confronterend en helend.  

De inzichten zorgen voor bewustzijn. En wanneer je je bewust wordt groeit je zelfvertrouwen.

En zelfvertrouwen heb je nodig om stappen te kunnen zetten op je levenspad.
Wie kiezen er voor numerologie?

In mijn praktijk zijn het, tot nu toe, vrouwen tussen de 25 en 65 jaar die kiezen voor een numerologie consult. Ze staan open voor persoonlijke ontwikkeling, zijn nieuwsgierig of worstelen met levensvragen en hebben soms moeite met het maken van een keuze.

Opvallend, en ontzettend leuk, is dat ook veel ZZP-ers mij vragen om een consult. Als (startende) ondernemer kom je jezelf tegen in je ondernemerschap. Ontwikkeling en groei is voor je bedrijf belangrijk maar dus ook voor jezelf, want jij "bent" je bedrijf als ZZP-er. Numerologie is een waardevolle manier om je kwaliteiten en valkuilen inzichtelijk te maken. En een online consult via SKYPE of ZOOM behoord tot de mogelijkheden. Dit is, in overleg, overdag of 's avonds te plannen.

Naast de individuele consulten geef ik ook graag DUO consulten in de praktijk. Goede vriendinnen, een liefdeskoppel of ouders met kinderen, de gesprekken die ontstaan worden ervaren als waardevol en bijzonder.

Mieke van Dijk geeft binnen Sarvata consulten numerologie

Mieke kun je bereiken via telefoon: 06-22513281 of email: info@sensesnijmegen.com