Relatietherapie

Wanneer je met vragen, gemis of een verlangen rondloopt met betrekking tot je relatie, kan een relatietherapie uitkomst bieden. De vragen, je gemis en verlangen houden je al een tijd bezig. Het levert misschien al spanningen op tussen jou en je partner. Met behulp van relatietherapie kun je aan je relatie werken.

 

 

 


                              

Relatietherapie door Mandy de Meyer

VuurKrachtig partnerrelatiecounseling heb ik opgericht voor mensen die het vuur in hun relatie brandend willen houden en een team met elkaar willen vormen, ook in moeilijke tijden. Ik help mensen om Samen Krachtig in de Liefde te zijn. Om te zijn wie je werkelijk wil zijn in contact met je partner. Je verlangens te leren volgen. In staat zijn om intimiteit en seksualiteit te laten stromen en samen het vuur brandend te houden. Ik heb een rotsvast vertrouwen in onze capaciteit om te handelen vanuit liefde en zachte kracht. Omdat we alleen dan écht gelukkig kunnen zijn met elkaar. Ik geloof dat partners die in staat zijn hun vuur brandend te houden positief uitstralen op zichzelf, elkaar, hun kinderen, omgeving en alle levensvlakken. Gelukkige partners zijn gelukkiger ouders met gelukkiger kinderen. Als relatietherapeute ben ik aangesloten bij de NVRG, De NVPA en de RBCZ.
“Gaan jullie mee op ontdekkingsreis in de Liefde en jullie relatie?“

Ik geef jullie helder zicht op:
– Wie je bent en wil zijn in de Liefde en in contact met elkaar.
– Jullie relatieproblemen en kansen.

Ik help jullie met:
- Contact maken met elkaar en ruimte maken voor jullie verlangens.
- Helder communiceren.
- Intimiteit fijn en veilig te houden en de seksualiteit spannend.

 

Ontdek mijn aanbod!
Partnerrelatiecounseling kun je alleen volgen of samen met je partner. Ook voor singles die willen leren van hun vorige relatie(s) bied ik individuele counseling. Onderdeel van een counselingstraject is het maken van jouw of jullie Lovemap. Zo krijgen jullie helder zicht op jullie liefdesgeschiedenis, wat jullie bindt, wat jullie kansen zijn en wat risico’s zijn voor jullie relatie. Wil je meer weten over mijn aanbod, over mij en mogelijkheid tot vergoeding van de therapie? Kijk op www.vuurkrachtig.nl, mail me op: contact@vuurkrachtig.nl of bel naar: 06-15578182. Ik help jullie graag bij Samen (vuur)Krachtig in de Liefde zijn.

In Sarvata geeft Mandy de Meyer relatietherapie

Neem contact op met Mandy via email: contact@vuurkrachtig.nl of telefoon: 06-15578182

  


                              

Haptonomische relatietherapie door Rens Munnichs en Rebekka Noest

Relatieproblemen zijn vaak het gevolg van een verstoorde communicatie binnen de relatie. Vanuit de haptotherapie zijn we met name gericht op de affectieve communicatie tussen mensen, want affectief contact is de basis van de liefdesrelatie. 

Langdurige stagnatie van het affectieve contact leidt tot verstoorde communicatie. Hierdoor ontstaat conflict en verwijdering.

Binnen de therapie onderzoek je samen met de therapeut de patronen die zijn ontstaan binnen de relatie. 

Aan den lijve en via het gesprek ondervind je wat en hoe je communiceert en hoe je je tot elkaar verhoudt. De patronen worden duidelijk en voelbaar, wat mogelijkheid geeft tot verandering.

Belangrijke thema's kunnen zijn:

  • Conflicten
  • Sexuele problematiek
  • Veiligheid
  • Gelijkwaardigheid
  • Autonomie
  • Geweld
  • Macht
  • Vertrouwen/ angst
  • Trauma

Binnen Sarvata kunt u terecht bij Rebekka Noest en Rens Munnichs voor haptotherapeutische relatietherapie. Als koppel kunne nwe onze krachten te bundelen en relaties te begeleiden.

* Neem contact op met Rebekka Noest via telefoonnummer: 06 - 50692967 of e-mail: info@hapsys.nl

* Neem contact op met Rens Munnichs via telefoonnummer: 06 - 22186650 of e-mail: r.munnichs@online.nl