Tea Leaf

Derde vrijdag van de maand: 15 feb, 15 maart, 19 april.......van 20.00 tot 22.00 uur
Door gastvrouwen: Surjati van Soest en Marike van Weezenberg
Prijs: vrije donatie, geef wat goed voelt

Aanmelden:  tealeaf.nijmegen@gmail.com

 

Een ontzettend simpel maar daardoor juist heel krachtig concept. Kom samen met mensen die óók veel interesse in spiritualiteit hebben, herinner je daardoor meer van jouw ware zelf en neem dat weer mee je 'dagelijks leven' in. Bij Tea Leaf  bijeenkomsten moet er niks, is er geen programma en is er alle ruimte om samen uit te wisselen over spirituele onderwerpen en over het leven. Tea Leaf bijeenkomsen zijn op basis van donatie, dus jij bepaalt wat het waard is voor je.

Als je je voor Tea Leaf aanmeldt ontvang je ook de From the Heart Newsletter. Een mooie nieuwsbrief met onder andere channelings en video's waarin spirituele onderwerpen op een praktische manier worden uitgelegd. Om nóg verder de verbinding in te gaan, om samen nóg sterker te staan in het realiseren van de Nieuwe Aarde.

 

Kijk voor de actuele data (en ook in andere steden) in de Tea Leaf agenda

Voor meer informatie over Tea Leaf: www.pim-smit.com/tealeaf

 

Gastvrouwen:
Marike werkt als opleidingskundige, begeleidt teams in organisaties en coacht met Lego Serious Play en Surjati geeft dans- en yogalessen in Nijmegen. De paden kruisden op weg naar een evenement van Pim Smit in Amerfoort en we vroegen ons af of we niet gewoon in de buurt van Nijmegen konden Zijn met gelijkgestemden? Wij dachten van wel! Gewoon een plek voor mensen zoals jij en ik, waar het even helemaal nergens of juist wel ergens over kan gaan,  onder het genot van een kopje thee. Samen maken we er mooie bijeenkomsten van!