Rebekka Noest
Oprichter van Sarvata. Psycholoog NIP en GZ-Haptotherapeut
Rebekka studeerde klinische psychologie aan de universiteit in Nijmegen en volgde de opleiding tot haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. Daarnaast volgde zij de opleiding tot energetisch therapeut 'De leerweg van de ziel'. Zij heeft 8 jaar als psycholoog gewerkt, bij de GGZ en in een praktijk voor eerstelijnspsychologie. Sinds 2004 heeft zij een eigen praktijk. Met de start van Sarvata heeft Rebekka een al lang bestaande droom verwezenlijkt.
* Telefoon: 06 - 50692967
* E-mail: info@hapsys.nl
HAPSYS, PSYchologie & HAPtotherapie praktijk
Bas Blij
Oprichter van Sarvata en Coördinator/Beheerder
Bas studeerde natuurkunde en werkte 10 jaar in het middelbaar onderwijs. Na 6 jaar als yogadocent is hij nu al 3 jaar beheerder van Sarvata.
* Telefoon: 06 - 27234830
* E-mail: info@basblij.nl
Bas Blij


Colette van Bokhoven
Seksuoloog
Colette is sinds 2005 als arts werkzaam binnen de seksuele gezondheidszorg. Zij heeft ervaring op alle terreinen van dit mooie en brede vak. Denk hierbij aan: anticonceptie-advies, seksualiteitsproblemen, vragen over je lijf, besluitvorming rondom ongeplande zwangerschap, seksuele oriëntatie, specifieke seksuele voorkeuren, seksuele ontwikkeling etc. Zij heeft zich de afgelopen jaren steeds verder gespecialiseerd, eerst door de aantekening seksuologie van de NVVS (Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie) te behalen en vervolgens heeft ze in september 2014 de 2-jarige postacademische opleiding tot seksuoloog afgerond. Naast haar eigen praktijk bij Sarvata werkt Colette bij de GGD, waar ze zich bezig houdt met de publieke en preventieve kant van de seksuele gezondheid. Hierdoor heeft ze ook veel ervaring in het werken met specifieke doelgroepen zoals MSM, prostituees, slachtoffers van seksueel misbruik en jongeren. Tot slot geeft ze ook geregeld scholingen aan professionals over uiteenlopende onderwerpen.
* Telefoon: 06 - 13596661
* E-mail: sekswijs@outlook.com
Sekswijs
Chantal Bruijsten
Coaching, workshops en cursussen
Het volgen van mijn gevoel is een proces wat bij mij al jaren een rol speelt. In het verleden was mijn verstand het belangrijkste, tegenwoordig werkt dit samen met mijn gevoel en mijn lichaam. Hoe dichter ik bij mijn gevoel kom, hoe meer ik mezelf ben en hoe blijer ik daarmee ben. Met de workshops die ik geef, komen mensen dichter bij hun gevoel, waardoor ze groeien en dichter bij zichzelf komen. Met de cursussen HypnoBirthing® help ik (toekomstige) ouders hun gevoel te volgen tijdens de bevalling. Naast het geven van deze workshops en cursussen, coach ik mensen om in het nu bij hun gevoel te komen en samen met hun verstand en lichaam doelen te bereiken of problemen te overwinnen. Ik ben opgeleid als Polyenergetisch therapeut, MatriXcoach, HypnoBirthing® practitioner en ik heb korte en lange opleidingen gevolgd op het gebied van energiewerk, ademen, innerlijk kind werk, systeem- en familieopstellingen, babymassage met yoga en werken met kinderen.
* Telefoon: 0481 – 785 223
* E-mail: chantal@gevoelenzo.nl
Gevoel en Zo
Micha Budé
Spiritueel coach en Klassiek homeopaat
Micha deed een opleiding tot maatschappelijk werker en daarna een 5-jarige opleiding tot klassiek homeopaat. Ook volgde hij verschillende cursussen bij het CLI in Utrecht en het Intuïtief Traject in Nijmegen. Hij hoopt anderen te inspireren om bij hun passie en kracht te komen. Zijn doel is gezondheid in de ruimste zin van het woord te bevorderen.
* Telefoon: 06 - 22488770
* E-mail: info@homeopathie-coaching.nl
Praktijk van Micha Budé
Suzanne Bunning
Yogadocente
In 2004 is ze voor het eerst yoga gaan doen, toen ze een manier zocht om beter te kunnen ontspannen. Een jaar later vertrok ze met haar vriendje en haar rugzak voor een paar maanden naar India en Nepal. Op verschillende plekken heeft ze toen lessen gevolgd bij yogi’s. Eenmaal thuisgekomen is ze dan ook de opleiding voor yoga en wijsbegeerte gaan doen bij Saswitha in Bilthoven. Een gedegen opleiding waar ze na drie jaar, in 2008 haar basisdiploma voor yogadocent haalde. In de afgelopen jaren is ze moeder geworden van twee fantastische dochters, van inmiddels 4 en 6 jaar. Deze ervaring heeft haar enthousiasme voor het werken met zwangere vrouwen aangewakkerd. Haar wens is dat de yogalessen voor zwangeren bijdragen aan vertrouwen en rust in je eigen lichaam. Dat je voelt: “Ik kan dit!” Naast haar passie voor yoga heeft ze de vurige wens om cabaretiere te worden. Om deze ambitie vorm te geven en verder te ontwikkelen volgt ze een opleiding aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Op het podium heeft ze trouwens ook ontzettend veel aan yoga!
* Telefoon: 06-44207910
* E-mail: suzanne.bunning@gmail.com
Hatha Yoga Nijmegen
Suzanne van Campen
Poly-energetisch therapeut
Mijn roots liggen in de verpleging, aandacht geven aan en zorgzaam zijn voor mensen zat er al van jongs af aan in. In 2012 startte ik mijn eigen praktijk, na een opleiding van drie jaar. Als persoonlijk begeleider en coach werk ik vanuit de intentie mensen te helpen zichzelf krachtiger te laten voelen en hen hun eigen weg te laten vinden. ik begeleid hen om tot keuzes te laten komen die hen van binnen blij maken en waarvan ze ervaren dat dat precies is wat bij hen past.
* Telefoon: 06-22076759
* E-mail: praktijkxiria@kpnmail.nl
Praktijk Xiria
Max Crabbendam
Hathayogadocent
Max praktiseert sinds zijn 17e jaar yoga. Hij volgde hiervoor lessen op diverse plaatsen in het land. De afgelopen jaren heeft hij zijn yogabeoefening geïntensiveerd en heeft de stap gezet dit ook door te geven via lessen. Hij is in 2014 afgestudeerd aan de yogadocentenopleiding van de Stichting Yoga en Vedanta. Daarnaast is Max pianodocent en heeft sinds 1986 in Wijchen een goed lopende pianolespraktijk. Max zingt in diverse koren; ook geeft hij optredens en concerten met instrumentalisten, zangers en koren uit de regio.
* Telefoon:024 - 641 54 72
* E-mail: max.crabbendam@planet.nl
Praktijk van Max Crabbendam
Mieke van Dijk
Masseuse en Numeroloog
Mijn praktijk SENSES Nijmegen is een praktijk voor Ontspanningsmassage en Numerologie. Senses hoort bij mij. Mijn zintuigen zijn sterk ontwikkelt en in mijn leven heb ik geleerd om een balans te vinden dat bij mij past. Na een aantal jaren met pittige levenslessen ben ik in 2016 gestart met Senses.
Voor mij persoonlijk is de combinatie van Massage en Numerologie een hele logische en fijne keuze. Massage brengt je terug in het nu. Je lijf ontspant en je geest komt tot rust. Het laat je weer even ECHT voelen hoe het met JOU gaat. Het is een moment om te luisteren naar je intuïtie, je eigen stem. Want pas wanneer het stil is, leren we luisteren naar onszelf. Massage gaat over "weer in contact zijn met jezelf". Numerologie doet dit ook.
De getallen vertellen jou wat je levenslessen zijn. Wat de bestemming is van jouw ziel. Welke kwaliteiten je kunt inzetten en welke uitdagingen je op je levenspad tegen zult komen. Het geeft je mooie inzichten waardoor je je bewust wordt van de situaties waar je mee te maken hebt. Wanneer er door een numerologie consult "kwartjes vallen", krijg je begrip voor jezelf en ben je weer "in contact" met jezelf. Zowel een massage als een numerologieconsult zijn momenten van aandacht. Aandacht van mij voor jou maar ook aandacht van jou voor jezelf. Met Senses hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan jouw rust & ontspanning en inzicht & bewustwording.
* telefoon: 06-22513281
* email: info@sensesnijmegen.com
Senses
Fiona Duppen
Holistisch massagetherapeut
Fiona Duppen is dediplomeerd holistisch masseur. Ze zit in het derde jaar van opleiding voor Holistisch massagetherapeut aan Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht. Ze geeft holitische massagetherapie. Dooronder valt diverse soorten massages: klassiek, energetisch, bindweefsel, voetreflex, chakra's, Holistic pulsing, bij zwangerschap. Daarnaast geeft ze cursussen Samen Bevallen en Shantala babymassage.
* telefoon: 06 20388614
* email: fiona@massagetherapiepraktijk.nl
Praktijk Zijn!
Nora van Eenennaam
Yogadocent
Nora beoefent Power yoga sinds 2001. Zij volgde een docentenopleiding Power yoga en een Mindfulness-training. Momenteel schoolt ze zich bij in Yin Yoga. Wat haar zo in yoga aantrekt is de totaliteit van de ervaring: lichamelijke en geestelijke kracht, balans en rust. Het komt bijna vanzelf als je regelmatig oefent, ongeacht je achtergrond of niveau. Tijdens haar lessen staat zij stil bij techniek, meditatie en het bewust voelen van je eigen lichaam.
* Telefoon: 06 - 14245697
* E-mail: info@yogavaruna.nl
Yoga Varuna
Jan Gommans
Lachcoach en stemdocent
Jan begeleidt in Sarvata de workshops lachmeditatie, en het Koor van dit Moment. In de lachmeditatie ga je zomaar lachen, zonder reden, zonder aanleiding, gewoon omdat het zo heerlijk is om te doen. En in het Koor van dit Moment zingen we zomaar, geen bestaande muziek maar helemaal vrij en geïmproviseerd. Het gaat in beide workshops uiteindelijk over vrijheid, over jezelf toestaan om helemaal te zijn wie en hoe je bent op dit moment. Zonder voorbehoud jezelf zijn, in volledige vrijheid, en in het vertrouwen dat je perfect bent zoals je bent.
* Telefoon: 06 – 25518816
* E-mail: info@lachmeditatie.nl en/of jan@stemmenmakerij.nl
Lacheditatie
Gilles Heystek
Radionikatherapeut en Reikimaster
Met behulp van Radionika analyseert en ondersteunt hij het energieniveau van het fysieke en energetische lichaam en de organen. Hij meet ook of er eventueel bacteriën, parasieten of sluimerende virussen in je systeem aanwezig zijn. Daarnaast werkt hij op het fysieke niveau, gericht op het losmaken van emotionele leed dat je in je lichaam vasthoudt.
* Telefoon: 06 - 53731298
* E-mail: gilles.camino@gmail.com
Blog van Gilles Heystek
Nick Hoeken
Seksuologisch Consulent en Life Coach
Na mijn eerste studie Toegepaste Psychologie in Eindhoven ben ik naar Leuven verhuisd om een master in de Seksuologie te gaan volgen. Sinds januari 2019 maak ik deel uit van de Praktijk voor Seksuologische Therapie te Nijmegen. Dit is een samenwerkingsverband van seksuologen, artsen, psychologen en bekkenfysiotherapeuten. Voorbeelden van problematieken die ik behandel, zijn onder andere: problemen rond het seksueel verlangen, problemen rond de seksuele opwinding, problemen rond het orgasme, seksuele-pijnproblemen, seksuele ontevredenheid, relatieproblemen, zorgen rond seksuele oriëntatie, genderidentiteitsproblemen en zorgen rond parafiliën/fetishes. In mijn gesprekken staan betrouwbaarheid, respect en humor centraal. Door mijn ruimdenkende en seks-positieve houding ga ik oordeelloos en open om met mijn cliënten. Ik zie mijzelf als LHBTI+ - friendly en heb weet van wat voor dynamieken in deze groep kunnen spelen.
* Telefoon: 06 - 29428666
* E-mail: info@nickhoeken.nl
Nick Hoeken
Yvon Holdrinet
Ergotherapeut en NLP coach
Yvon werkt al ruim 15 jaar als ergotherapeut en heeft veel kennis van ziektebeelden en beperkingen. Zij heeft ruime ervaring met revalidatie en begeleiding in de eerste lijn. Tijdens een behandeling kan er gekeken worden naar problemen in dagelijkse activiteiten, energieverdeling, begeleiding bij acceptatie-/ verwerkingsproblemen en aanvragen van voorzieningen. De afgelopen jaren heeft zij zich nog gespecialiseerd tot onder ander NLP coach. Zo kun je bij haar terecht voor Ergotherapie, coaching of een combinatie hiervan. Tijdens een sessie integreert zij verschillende vormen als inzicht in energieverdeling, ergonomie, NLP-coaching en opstellingen.
* Telefoon: 06 - 48853733
* E-mail: info@motyf.nl
Motyf
Marlie Houben
Acupuntuur en Qi gong
Al vanaf mijn jongste jaren ben ik gefascineerd door de dingen achter de dingen. In de Chinese gezondheidsfilosofie waar Qigong een onderdeel van is, heb ik een landkaart gevonden om in die onzichtbare wereld te treden en op pad te gaan. Te spelen met Qi en energie is een onuitputtelijke bron van vreugde. Aan anderen leren om ook deze krachten te ontdekken en aan te wenden in hun dagelijks leven, is mijn missie.
Info voor wekelijkse lessen of eenmalige workshops bel of mail:
* Telefoon: 06-13384486
* E-mail: marliehouben@acupunctuur-nijmegen.nl
Acupunctuurpraktijk Marlie HoubenJutta Koehler
Voedingsdeskundige Chinese voedingsleer / stofwisselingstypes
Tijdens een consult meet ik eerst je stofwisselingstype. Dit type is net zo individueel als een vingerafdruk. Het stofwisselingstype – en niet je hoofd of emotie – bepaalt welke aandelen vet, eiwit en koolhydraten je lichaam nodig heeft. De een is meer het type rood-vlees en vet-eter en kan dus niet vegetarisch leven, de ander heeft meer koolhydraten nodig. Kennis over het stofwisselingstype geeft rust en onafhankelijkheid van alle dieettrends. Daarnaast werk ik op basis van de Chinese voedingsleer: hiermee pak je klachten zoals slaapstoornissen, koude handen en voeten, overgewicht, etc. door middel van voeding aan. Centraal staat een goede opname van de voeding – alleen dan kan je lichaam profiteren van gezonde voedingsmiddelen. In een consult krijg je een volledig advies waarmee je direct aan de slag kunt. Naast mijn werk als voedingsdeskundige werk ik als auteur en als docent Chinese voedingsleer.
* Telefoon: 06-4193 4169
* E-mail: info@juttakoehler.eu
Jutta Koehler
Tineke van Laar
Chakra- en auratherapeut en Energetisch therapeut
Tineke heeft zich vanaf 1986 verdiept in alternatieve behandelingsmethoden, zoals Chakra- en auratherapie, Reiki en Bachremedies. Zij heeft onder andere de volgende opleidingen genoten: Reiki I, II en Mastergraad, NAN (voetreflex, shiatsu, lichaamsenergie), Malva-opleiding tot chakratherapeut en chakraspecialist, College Kosmisch bewustzijn / Kosmische communicatie. Tevens heeft zij theologie gestudeerd. Bij Sarvata geeft zij de cursus De Leerweg van de Ziel.
* Telefoon: 06 - 51855160
* E-mail: info@deleerweg.nl
De Leerweg
Naar de website van
Karin Lavrijsen


Karin Lavrijsen
Fysiotherapeute en Craniosacraal therapeut
Karin rondde de opleiding fysiotherapie bij Hogeschool ThimvanderLaan in 2007 af en heeft zich in 2012 gecertificeerd als craniosacraal therapeut. Ze is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor fysiotherapie en als craniosacraaltherapeut is ze aangesloten bij het RCN.
Karin werkte eerst met zelfzorgprogramma’s, psychosomatische fysiotherapie en medische training. Ze volgde verschillende cursussen waaronder Myofasciale Pijn en CranioSacraaltherapie. Haar interesse ging uit naar moeilijk verklaarbare klachten. Door het lichaam als een geheel te zien en door de behandelmogelijkheden van myofasciale triggerpoints en craniosacraaltherapie vond Karin manieren om ‘vage klachten’ aan te pakken. Daarnaast is de behandelmethode ook heel geschikt bij acute klachten en overbelasting.
Haar specialisaties zijn triggerpointtherapie, craniosacraal therapie, fasciale mobilisaties, pilates oefentherapie en medical taping. Als je bij haar in behandeling komt, wordt eerst een zo breed mogelijk beeld van het probleem geschetst. Je lichamelijke conditie, emotionele belasting en je aanpassingsmogelijkheden hebben allemaal invloed op je klachten. Vervolgens wordt bekeken welke manier van behandelen het best past bij uw situatie. Ze streeft ernaar dat je inzicht krijgt in het waarom van je klachten, zodat je die zelf ook zo goed mogelijk kunt beïnvloeden en weet hoe je herhaling kunt helpen voorkomen.
* Telefoon: 06 - 13234538
* E-mail: info@karinlavrijsen.nlMandy de Meyer
Partnerrelatiecounseler
Ik heb 22 jaar als therapeute in de kinder en jeugdpsychiatrie gewerkt. Ik heb zelf meerdere relaties gehad. Zoekende naar mogelijkheden om de vaste relatie én levendig én sprankelend én spannend te houden. Zodat het vuur in mezelf, mijn partner en onze relatie blijft branden. Uit ervaring weet ik hoe eenzaam, frustrerend en vertwijfelend het voelt, wanneer je niet of onvoldoende respons krijgt. Ik heb vanuit mijn werk als therapeute meerdere opleidingen gevolgd. De inzichten die ik heb opgedaan tijdens de studie tot gezins- en relatietherapeute zijn ook voor mij lifechanging geweest. Hier heb ik kennis gemaakt met de visies op partnerrelaties van David Schnarch (Passionate Marriage) en Esther Perel (Erotische Intelligentie). Deze twee visies plus mijn kennis en ervaring om tot zelfexpressie te komen en te Leven vanuit Verwondering, vormen de basis van Samen Krachtig in de Liefde. Met de inzichten en stappen die mij geholpen hebben om samen met mijn partner onze relatie liefdevol en krachtig te maken, help ik nu anderen hun verlangen in hun relatie te verwezenlijken.
* Telefoon: 06-15578182
* E-mail: info@vuurkrachtig.nl
Vuurkrachtig
Leena Oksanen
Do-In Yoga en Yoga Nidra docent en Shiatsu Therapeut
14 jaar geleden kwam ze in aanraking met shiatsu en het voelde als thuiskomen. De rust en diepe ontspanning die ze ervoer tijdens de shiatsu behandeling brachten haar terug in haar oorsprong. Ze begon daarom aan de shiatsu basisopleiding bij Shiatsu in Bedrijf te Arnhem. Daarna is ze zich verder gaan verdiepen in Oosterse geneeskunde en heeft de opleiding bij Qing Bai te Nijmegen tot shiatsu therapeut gevolgd en in 2009 voltooid. Een belangrijk onderdeel van de shiatsu is Do-In. Dit is een Japanse bewegingskunst waarbij strekkingen en zelfmassages de energie in het lichaam laten stromen. Do-In is een vorm van yoga en een mooie manier om spanningen kwijt te raken en je energieker te voelen. Als shiatsu therapeut en Do-In Yoga docent leert ze mensen hoe ze met hulp van Do-In oefeningen zelf hun klachten kunnen verminderen en spanning en pijn kunnen verlichten. Gaandeweg is ze zich steeds meer op Do-In Yoga gaan richten en heeft daarvoor aanvullende opleidingen gevolgd. Ze is geregistreerd bij de Do-In School waar ze regelmatig bijscholingen volgt.
* Telefoon: 06 - 49 23 1117
* E-mail: leenaoksanen@hetnet.nl
Leena OksanenJohn Raeven
Biotensor- en bioresonantietherapeut
John had bijna 30 jaar een gezondheidsdrogisterij. Daarnaast is hij sinds 10 jaar biotensor- en resonantietherapeut. Hij is ook reikimaster. Hij is gespecialiseerd in het testen van en advies geven aan zowel kinderen als volwassenen wat betreft voeding.
* Telefoon: 06 - 17825731
* Email: jjraeven@gmail.comImke Rodewoldt
Osteopaat
In 2009 heb ik de 6-jarige opleiding tot osteopaat aan het College Sutherland in Amsterdam afgerond. Sindsdien werk ik als geregistreerd osteopaat. Ik behandel zowel volwassenen als kinderen en baby’s. In mijn behandelingen is het vertrekpunt altijd het fysieke lichaam, waarbij ik op zoek ga naar wat vastzit en wat nodig is om weer in beweging te kunnen komen. Hiervoor gebruik ik met name zachte technieken voor weefselontspanning. Naast de osteopathie heb ik me verbonden aan een scholing voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Het is voor mij een waardevolle verrijking van mijn vak als osteopaat en de tweede pijler in mijn werk. Psychische of energetische invloeden kunnen worden meegenomen in het proces van behandeling. Dat samengaan van fysieke, psychische en energetische aspecten van de mens maakt mijn vak boeiend en compleet.
* Telefoon: 06-44458777
* E-mail: imke@osteopathie-rodewoldt.nl
"Praktijk voor Osteopathie" Imke Rodewoldt
Jeroen Saris
Energetisch (kinder) therapeut
In zijn praktijk werkt Jeroen met Chakra-therapie, Lichaamswerk, Voetreflexologie, Creatieve therapie, Bewegingsleer ILS/EBL, Reiki en Bach-remedies. Bij Sarvata is hij docent bij de cursus De leerweg van de Ziel en geeft hij Familie/systeemopstellingen en workshops in Innerlijke LichaamsTaal.
* Telefoon: 0345 - 785419
* E-mail: jssaris@gmail.com
Centrum voor Energetische Therapie
Wilmy Seykens
GZ psycholoog en familieopsteller
Sinds 2005 ben ik als vrijgevestigd psycholoog werkzaam. Ik werk individueel en met paren, geef workshops familieopstellingen. Naast psycholoog heb ik de opleiding familieopstellingen en de opleiding tot energetisch therapeut (Leerweg van de Ziel) gevolgd. Samen met Jeroen Saris geef ik regelmatig workshops familieopstellingen.
* Telefoon: 06-28573215
* E-mail: praktijk@wilmyseykens.nl
Praktijk van Wilmy Seykens
Marije Toussaint
Danstherapeute, Rots en Water trainer en docente Dance for Health
Marije Toussaint is opgeleid tot creatief therapeut dans en leerkracht basisonderwijs. Daarnaast heeft zij een aantal cursussen gevolgd bij het Rots en Water instituut Nederland. Zij heeft jarenlang met veel plezier in het onderwijs gewerkt, eerst als danstherapeute, later als leerkracht en Rots en Water trainer. Daar heeft zij zich gespecialiseerd in sociale weerbaarheid, faalangst, agressieproblematiek, emotieregulatie, ADD/ ADHD en sociaal-emotionele ontwikkeling. Verder is zij ervaringsdeskundige op het gebied van (bewegen met) chronische (whiplash)klachten. Ze heeft de opleiding tot docente DFH voltooid. Haar passie is mensen van alle leeftijden zover krijgen dat zij weer met plezier gaan dansen en bewegen. Dat zij met nieuwe ogen naar zichzelf kunnen kijken en tevreden zijn met wat ze doen en wie ze zijn. Dat ze met een groter vertrouwen in hun eigen kracht kunnen staan, de wereld in durven gaan en keuzes maken die voor hen juist en passend zijn.
* Telefoon: 06-14980515
* E-mail: info@daretomove.nl
Dare to Move
Laura Vermeulen
Flow Yoga docente
Yoga brengt balans en dat is wat veel van ons goed kunnen gebruiken! Hoe fijn is het om zowel een fysieke uitdaging te hebben als mentaal tot rust te komen? In mijn Flow Yoga lessen maken je je hoofd leeg, laat je je lichaam werken en ga je ontspannen met nieuwe energie de les uit. Ik zit vol enthousiasme en ga het liefst met een glimlach de dag door! Yoga heeft mij rust en acceptatie gebracht. Ook leer ik mezelf steeds beter kennen en blijf ik nieuwe inspiratie opdoen dankzij yoga. Het mooiste van yogalessen geven is dat ik dit mag delen met anderen! Wil je graag meer informatie? Stuur me gerust een mailtje via info@yogametlaura.nl. Hopelijk tot snel op de mat!
* Telefoon: 06 - 11374767
* E-mail: info@yogametlaura.nl
Yoga met Laura
Titia van der Werf
Acupucturist en Tuina therapeut
Titia heeft in 2008 haar diploma acupunctuur behaald en daarna in 2012 haar diploma Tuina bij de opleiding Qing Bai. Zij heeft diverse bijscholingen gevolgd. Daarnaast is zij werkzaam als thuisbegeleider bij jongeren met Autisme, ADHD en angststoornissen.
* Telefoon: 06 - 18159306
* E-mail: info@nijmegen-acupunctuur.nl
Praktijk voor Acupunctuur en TuinamassageJanneke Wijdeveld
Kinderyogadocent en Docent woordkunst
Janneke verzorgt vanuit haar bedrijf 'Wortels en Wolken' kinderyoga en woordkunstprojecten. Zij wil kinderen en jongeren van 4 tot 20 jaar hun eigen kracht en creativiteit laten ervaren door middel van beweging, spel, verhaal, visualisaties en creatieve opdrachten. Sinds november 2010 is zij gecertificeerd kinderyogadocent. Momenteel verzorgt Janneke kunsteducatie en kinderyoga op basisscholen voor het Kunstbedrijf Arnhem en sinds kort ook vanuit 'Wortels en Wolken'. Bij Sarvata biedt zij kinderyoga aan (4 tot en met 10 jaar).
* Telefoon: 06 - 19546211
* E-mail: info@wortelsenwolken.n
Wortels en Wolken

To top